"Vi har været i Aalborg i mere end 25 år, og vi bliver her lidt endnu..."

Sådan startede det

Lottovinder
I 1996 er Jamal Najmi så heldig, at gå hen og vinde den store pulje i Lotto og kunne starte drømmen med, at åbne sit eget sted.
Opstart
Efter nogle år med bebyggelse på Østeraagade kurser på de store bryggerier i ind- og udland finder man Jamal bag baren på pubben fra 1996.
jubilæum
I 2016 kunne Jamal så endelig fejre et 20 års jubilæum der skete med et brag af en fest for venner og gæster og de lokale medier i Aalborg.

Engelsk pub i Aalborg

Hos John Bull Pub finder du Nordjyllands største udvalg af danske og internationale ølmærker, samt et utal af kendte og ukendte whiskytyper. John Bull Pub tilbyder også et stort kvalitetsudvalg i både rom og cognac. Vi har lejlighedsvis livemusik med danske og/eller internationale musikere og specielle musikarrangementer. Kontakt os for at høre nærmere om disse, eller følg os på Facebook.

Om sommeren har du mulighed for at nyde den skønne udsigt over Limfjorden fra vores udendørsareal. Arealet strækker sig fra Østeraagade til Toldbod Plads, og der er rig mulighed for at nyde en kold øl i byens dejligste omgivelser.

Toldbod Plads i hjertet af Aalborg danner rammerne for mange spændende aktiviteter hele året rundt, og på John Bull Pub kommer du helt tæt på de vigtigste begivenheder omkring Aalborgs smukke havnefront.

Vi viser selvfølgelig også Premier League, Champions League og alle landskampe på storskærmen. Andre store sportsbegivenheder bliver også vist, når det er muligt.

Vi har også vundet priser

Årets pub

I 2010 var vi den første pub i Aalborg til at, vinde prisen som årets pub kåret af gæsterne selv.

Ølentusiaster

De Danske Ølentusiaster har hædret John Bull Pub med en pris for årets sted op til flere gange.